15 de novembre del 2017

CURSA DE LA DONA 2017...

La moda per córrer, tant estesa i espremuda en la ciutat de Barcelona, es mostra per enèsima ocasió en aquest tomb gèlid de meitats de novembre per a reivindicar una passió que escapa del monopoli masculí. La presència femenina, tenyida avui de rosa (reforçant l’estereotip sexista), cobreix l’esplanada de l’avinguda Maria Cristina i escampa l’onada esportiva per la Gran Via fins al passeig de Sant Joan, i tanca el recorregut per la ronda de Sant Pere, Sepúlveda i Viladomat, i afegeix un toc picant en l’ascens per l’avinguda del Paral·lel i pel carrer de Lleida. Vuit quilòmetres ben festius, plens de somriures, i de lluita contra el càncer de mama.



En Martí i n’Arnau, un cop posposada la hipnosi dels catàlegs inspiradors de joguines que s’acumulen per casa, s’afanyen de valent per a caçar a la mama en la recta d’arribada de l’avinguda Rius i Taulet. Des de la nostra posició de privilegi enxampem a la Lluïsa de miracle, enmig d’un esvalot impossible.



Resseguim la zona reservada a les corredores fins a abordar la nostra campiona!


L’immens espai de la fira de la Cursa de la Dona, a la plaça de l’Univers de la Fira de Barcelona on es desplegava la carpa salvatge de l’Oktoberfest, avui se’l reparteixen patrocinadors i espònsors.


La bonança de mig matí ens empeny al mirador del Centre Comercial de Les Arenas de la plaça d’Espanya... des d’on contemplem una panoràmica rosa inequívoca, i ens conjurem a endinsar-nos al barri, Floridablanca enllà, amb una clara consigna i propòsit...: el mercat dominical de Sant Antoni!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada