7 de juliol del 2017

4 ANYS: CELEBREM-LOS AL TIBIDABO!

Ja hi tornem a ser, víctimes i alhora afortunats d’una translació terrestre indefugible, implacable, plena d’oportunitats..., d’aniversaris: avui n’Arnau cumpleix quatre voltes al Sol, i ho celebrem plegats com es mereix.


Uhm... és l'hora dels regals... a veure Martí, llegeix a l'Arnau el que posa aquí: 'Invitació al Tibidabo per a l'Arnau i la seva família...'! Wuauh!


Sorpresa màxima, perquè avui és dijous... i encara que les escoles ja estan de festa, el papa i la mama han demanat permís a les feines... Amb en Martí, al parc Tívoli de Copenhague, vam deixar el llistó molt amunt... així que el nostre menut Arnau també es mereix una celebració d'alçada!




I amb alçada ens estrenem, al punt d'obrir les portes del Parc, directes a la cistella taronja de la roda panoràmica Giradabo!


Saludem a les mascotes del Parc i ens llancem, sense cues!, a l'atracció inaugural del Parc al 1915, exclusiva i emblemàtica: els vagons aeris de les Bruixes i els Bruixots, deliciosa atracció que s’ha guanyat l’estima i somriure de n’Arnau malgrat l’espant inicial.


L’atracció preferida, la que ha empès a un bucle continu de repeticions, també sense cues!,ha estat el Zoochock: una versió selvàtica (però menys salvatge que els Crash Cars) dels autos de xoc de tota la vida. Avui s’han guanyat els carnets perquè han resolt magistralment un munt de sessions pràctiques de conducció...


Seguim baixant nivells i perseguint altres reclams inevitables: com les sessions de cinema 4D, amb ulleres de visualització 3D més altres efectes sensorials d’aigua i vent..., els laberints de miralls, la ruta per Alaska amb foca, el sinuós tren de la mina, la divertida catifa màgica, els refrescants vaixells víkings, el repòs del trenet txu-txu, i els emocionants salts amb troncs d’aigua.







El matí ha volat, i ja és hora de dinar... a la zona de pícnic habilitada al Camí del Cel, on hi ha disposades unes taules amb forma de fulles que sostenen unes sofertes i divertides formigues. En la intimitat d’aquest racó del Parc entonem ‘l’Aniversari Felic’, n’Arnau bufa ben fort per a pagar la flama del quatre i ens cruspim plegats el pastís de xocolata! Felicitats Arnau!





Abans de tornar a l’agitació i mareig de les atraccions ens entretenim a l’espai forestal d’aventura, ple de ponts i tobogans gegants... No hi ha ‘millor’ digestió: tot són persecucions, salts i rialles!






Estirem la tarda, reconfortats per un dia esplèndid, repetint atraccions i atrapant-ne de noves (com les llaunes, el simulador Tibicity, les cadires del Diávolo, i el vaixell Piratta) per a refugiar-nos finalment en el nivell superior per a gaudir d’un espectacle musical final de la mà de Gerónimo Stilton, i asserenar-nos als peus de la històrica Atalaya. Just darrera nostra es descobreix el millor balcó panoràmic de Barcelona, a cinc-cents dotze metres sobre el nivell del mar! Un brindis de comiat i, objectiu aconseguit, una celebració magnífica d’aniversari! Hem obert i tancat el Parc, i de camí a casa alguns també ja tanquen, rendits i somrients, els ulls. Bona nit!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada