20 de juny del 2017

FINAL DE CURS...

L’equador del calendari d’enguany, en la sufocació d’un mes de juny insuportable, arrossega un final de curs escolar ben carregat de festivals i de jornades de cloenda. Just sortim de la traca final (tant a prop com s’insinua la revetlla...): sortides de colònies, portes obertes de natació i concerts de l’Orfeó. Ja només hi falta la rúbrica, i el punt final... abans que es rendeixin a les vacances estivals, molt abans d’estrenar el proper cicle amb una nova ‘tornada al cole’.


En Martí s’escapa fins a terres osonenques, a una masia rural de Santa Maria de Corcó, per a desfogar-se com a veritables cavallers de l’època medieval...

 

...malgrat el focus està posat damunt n’Arnau, que s’estrena amb les seves primeres colònies... al poble de Centelles! Una nit lluny de casa, dos dies lluny dels papes... Aix, com us trobem a faltar!





A la piscina de l’Europolis també carreguen aquesta recta final amb jornades de portes obertes als papes i mames. Martí i Arnau, tot i la dispersió general, ens mostren uns progressos evidents, però per damunt de tot un somriure i una felicitat que ens reconforta.






L’Orfeó també reclama la seva quota de protagonisme, i convoca als coloraines blaus i vermells al concert de comiat de curs. Els més petits, ho haig de dir, no s’han lluït massa amb el seu breu repertori: ‘Dins d’una barqueta’ i ‘La lluna, la pruna’.


Els més grans han redreçat el rumb amb alguns fragments de la cantata d’Els Colors del Mastegamosques’, que ja havien cantat en la passada trobada de Corals a Calella.



I encara l’endemà en Martí torna a trepitjar escenari, per al concert de Sant Lluís amb motiu del 50è aniversari d’El Virolet dels Lluïsos de Gràcia. En el pavelló de bàsquet que es resisteix sota teulada, amb un calor infernal, els Coloraines vermells presenten l’animosa cantata ‘Daltabaix a la ciutat’.


 

Admiració i aplaudiments, mentre alliberem discretament alguna llàgrima d’emoció..., i ens resignem a la fugacitat d’un curs escolar pràcticament acabat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada