3 de maig del 2017

WALKING GRÀCIA

El primer homenatge, diguem-ho així, probablement el més merescut, va aparèixer per sorpresa... en el nostre circuit infal·lible dels dimecres cap a l’Orfeó de Gràcia, a mig camí entre La Salle i la plaça de la Virreina... El portal escollit mostra aquell magnífic professor de química que, per a resoldre conflictes i misèries personals, s’aboca a l’artesania de metanfetamina d’alta qualitat. El retrat de Walter White, o el ‘cuiner’ Heisenberg per a la majoria, icona de la popular sèrie televisiva Breaking Bad, resisteix impertèrrit en aquest mural fantàstic, imposant-se en el llenç comunitari de l’street art: ‘(He’s) the one who knocks’.


L’art de carrer, tant espontani i efímer, s’ha expressat de nou al carrer d’Astúries... que manté el pretext en l’univers de les sèries de la reconeguda productora i distribuïdora AMC. La persiana se l’ha adjudicada Rick Grimes, aquell xèrif que va despertar d’un coma enmig d’un món caòtic envaït per zombis en l’apocalíptica The Walking Dead.



AXE Colours, ara que ja li reconeixem l’estil, ens regala encara una altra persiana de camí a casa. Aquest singular ‘tres en ratlla’ es resol amb un altre supervivent de la saga dels morts vivents...: Daryl Dixon. La sèrie, com els grafits, encara es manté, (¿vuitena temporada?) en el seu tediós ritme somnolent.




Continuarem amb la recerca accidental... ens encanta sortir de caça... perquè m’han dit que encara hi ha escampats pel barri un parell d’exemplars més...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada