17 de maig del 2017

GRÀCIA OF THRONES

Hem sortit de caça, per a capturar més cromos d’aquesta particular col·lecció d’street art pel barri de Gràcia... Hem reconegut ràpidament als nous exemplars, perquè Axel Colours manté per descomptat l’estil, i també el patró serièfil: mostrant en primer pla damunt d’una persiana algun dels més populars protagonistes... de Breaking Bad, de The Walking Dead, i avui... de Game of Thrones!




Un compendi imprescindible... que ha inspirat, de moment, cinc grafits magistrals. En la última expedició hem sumat dues noves adquisicions, provinents de l’imaginari de la cadena HBO, però nascuts en la fantasia de l’escriptor George R. Martin. La crítica és excel·lent i l’expectació pels propers capítols de la setena temporada és majúscula.

Des de l’exili de Targaryen, en aquesta constant lluita dinàstica per a recuperar el tron perdut, es mostra ben a prop de casa nostra, tant atractiva com sempre: Daenerys Targaryen!




I, només unes quantes passes més enllà, trobem al fill bastard del superb Guardià del Nord, Eddard Stark. John Snow custodia fidelment el Mur (des d’ara també una persiana), i també aquí es mostra afligit i decebut...



Però... això no és tot, sembla que pel barri s’amaga encara una altra sorpresa, un ou de pasqua final... per als més insistents i infatigables...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada